Vi vet av personlig erfarenhet att det bästa sättet att nå framgång i vår industri är att ge goda möjligheter till drivna individer. Vi söker därför kollegor med egna idéer som vill få frihet och möjlighet att utveckla sina karriärer tillsammans med några av de bästa entreprenörerna i branschen.

Vårt mål är att bli en ledande, hållbar spelare inom infrastruktur som kan svara mot de nya krav som samhället ställer på minskad energianvändning och snabbare transporter. Det innebär att vi kontinuerligt kommer att investera både i våra maskiner och medarbetare – framtidens transporter kan inte byggas med gårdagens teknologi eller oinspirerade kollegor.

Varför ska du jobba på Infrakraft?

Hos oss får du jobba med de projekt som du vill och du behöver inte fokusera på internrapportering, utan du kan fokusera på projekten.

Vi tror inte på att detaljstyra våra medarbetare utan du har mycket frihet och behöver vara självgående. Vi erbjuder bra löner, bra sjukvårdsförsäkring och pensionspaket.

Lediga tjänster


Spontan

Vad roligt att du vill bli en del av Infrakraft!

Finns inte ditt drömjobb bland våra lediga tjänster så skicka oss gärna en spontansökan. Vi växer så det knakar och letar alltid efter nya, duktiga kollegor.

Hej
student

Sök din praktik eller ex-jobb hos oss.

Söker du praktik, ex-jobb eller liknande. Klicka på knappen här nedan och beskriv vem du är, vad du studerar och vad du är intresserad att jobba med.

Vi hörs!

Anställdas ord

Hanna Nyström

Platschef

”Det bästa med mitt yrke är att jag kan ta på det jag jobbar med, jag kan se resultatet, visa mina vänner och familj. Och jag kan se att det gör nytta för samhället.”

Se filmen om vår platschef Hanna.

Anställdas ord

Dennis Hugosson

Arbetsledare

”Det bästa med mitt yrke är variationen. Det är många olika moment och jag lär mig nya saker hela tiden.

Se filmen om vår arbetsledare Dennis.