Kraftsamlingen

För första gången testade vi på Infrakraft att anordna en kostnadsfri fotbollsskola för barn. Innan var det svårt att gissa hur stort intresset skulle vara. Nu med facit i hand kan vi konstatera att det blev succé –  vi hade nästan 40 deltagande barn per dag.

I tre dagar har det varit full fart på Våxnäs IP med massa glada ungar som spelat fotboll tillsammans med några av spelarna från Karlstad Fotboll. Spelglädjen på plan har varit minst sagt stor och barnen har varit riktigt entusiastiska. Vi på Infrakraft kan inte vara gladare för resultatet av Kraftsamlingen och vi säger stort tack till barnen, föräldrarna och ledarna.

Kraftsamlingen Kraftsamlingen Kraftsamlingen Kraftsamlingen Kraftsamlingen Kraftsamlingen Kraftsamlingen Kraftsamlingen Kraftsamlingen Kraftsamlingen Kraftsamlingen Kraftsamlingen Kraftsamlingen Kraftsamlingen Kraftsamlingen Kraftsamlingen

 

Mer info kommer senare via mail till de som fått plats.  

Om du vill anmäla fler än ett barn, så gör du flera anmälningar. Ett barn per anmälan tack.
Kontaktuppgifter till vårdnadshavare eller annan vuxen som vi kan nå vid behov - innan, under eller efter träningen. Till e-postadressen kommer info om ni fått en plats (mailet kommer den 12 juni) eller om det tyvärr hann bli fullt innan er anmälan kom in.